Bed & Breakfast

Contactgegevens

Route de Somagne 2
4970 Stavelot
Tel: 0032 80 64 71 46
Mobiel: 0032 499 76 79 11
paulettemeuleman@gmail.com

Welkom in B&B:" Maison des Ardennes ". ong.1 Km.vanaf het centrum van Stavelot.

Met gastvrouw: Paulette Meuleman.

gasterij

De ruime kamers zijn op de 1e etage en hebben een panoramisch uitzicht over Stavelot. Een ideale uitvalbasis tijdens bijv. evenementen op het CIRCUIT VAN SPA-FRANCORCHAMPS. Wij bevinden ons 4 km. vanaf de 2e ingang en 7 km. vanaf de hoofdingang.Er zijn verschillende restaurantjes in Stavelot, waar men heerlijk uit eten kan.

DE GROTE ROUTE 5 Loopt men trajecten van Hoek van Holland naar Nice uit de GR 5. Ons huis staat pal langs deze bekende wandelroute, het traject Maastricht - Spa - Diekirch ( in het boekje pag. 88). Om precies te zijn aan het eind van de wandelroute Spa-Stavelot richting Vielsalm. Op de foto hierboven loopt de GR5 rechts van ons huis. U vindt bij ons een heerlijk bed om de volgende dag met gratis lunchpakketje weer uitgerust verder te gaan.

STAVELOT zelf ligt sinds het jaar 650 aan de oever van de rivier Ambleve en heeft een bijzondere charme met haar schilderachtige steegjes en pittoreske huisjes. In het centrum de middeleeuwse abdij met oa. het raceautomuseum van Spa-Francorchamps.

abbaye de stavelot

Gelieve ons te mailen voor info of indien U een kamer wenst te reserveren.